Team up!

Het Bluebeez Team bestaat uit een team van energieke en creatieve ondernemers die de trends in hun vak nauw volgen. Dit doen we omdat het experimenteren met nieuwe technologieën en opkomende platformen cruciaal is voor onze gezamenlijke klantbelofte:

“Keep surprising your customers”

Marco
Concepter, Marketeer, Researcher, Videographer

Ik haal mijn energie uit het bedenken van vernieuwende concepten, platformen en campagnes. Ik wil mensen verrassen en tot actie aanzetten. Alles dat van doen heeft met design, webdevelopment, research en (online) marketing heeft mijn volledige aandacht.

Ik heb drie hotelscholen afgerond dus je kunt mij dan ook met recht een ‘hotello’ noemen. Mijn hospitality ervaringen komen mij goed van pas in de samenwerking met klanten en collega’s. Ik leer graag van anderen en kan wat ik geleerd heb snel en effectief in de praktijk brengen.

Ik heb bij verschillende HORECA adviesbureau’s gewerkt en ben 10 jaar lang adviseur en onderzoeker geweest bij een Marketing & Strategie bureau uit Rotterdam. Ik heb veel werk verricht voor (semi)overheid en commerciële opdrachtgevers uit verschillende branches en altijd op het snijvlak van marketing, onderzoek en communicatie. Ik heb veel ervaring in het schrijven van marketingplannen, haalbaarheidsonderzoeken en het uitvoeren en begeleiden van grootschalige onderzoeken alsmede het opzetten van online klantenpanels en de koppeling met internationale accespanels. Een expertise die ik ook graag voor Bluebeez klanten inzet.

Skills: Digital Strategy, Marketing Research, Leadgeneration, Content Marketing, Concepting, Video & Animation.

Jelle
Graphic Designer

Als creatief bij bluebeez heb ik het grootste deel van mijn beroepservaring opgedaan bij grafisch ontwerpstudio’s en reclamebureaus waarbij ik succesvol diverse projecten heb ontworpen en begeleid.

Skills: Corporate Identity, Design in Retail, Instore Communication, Advertising, Logo’s en Print.

Isabel
Visual Designer

Als het jongste talent bij Bluebeez ga ik volledig los op alle uitdagingen die te maken hebben met grafische vormgeving en motion design.

Skills: Design, Print, Motion.

Youri
UX en front-end Developer

Na het afronden van de Online designer opleiding ben ik direct begonnen als zelfstandig ondernemer. Inmiddels ben ik circa 10 jaar actief op het NET. Wat begon als een hobby is uitgelopen tot mijn vak waar ik elke dag weer veel plezier aan beleef.

Mijn kracht zit hem in vormgeving en de technische ontwikkeling van websites, platformen en concepten. Het ontwikkelen van responsive en user friendly websites en webplatformen doe ik voornamelijk op de Content Management Systemen; Drupal en WordPress. Nette, goed-gestructureerde code vind ik een lust voor het oog.

Mijn creaties voldoen altijd aan de nieuwste standaarden en geven de klant en bezoeker een interactieve en gebruikersvriendelijke ervaring.

Skills: UX en front-end development, Design, Drupal, WordPress, PHP, HTML5, CSS3, Javascript, Mysql, CMS en Git.

Wilfred
Back-end Developer

Ik ben een ervaren PHP-ontwikkelaar met de focus op Drupal. Oprecht, to the point, klantgericht, analytisch, teamspeler en meewerkend voorman. Bewust van eigen kennis en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen.

Skills: Back-end development, Drupal, PHP, Symfony, Laravel, Mysql, jQuery, Composer, Git en Atlassian Suite.

Gijs
Wordpress Developer

Ik ben een enthousiaste webdeveloper en student van alles dat te maken heeft met informatie technologie. Mijn professionele achtergrond ligt in vormgeving en communicatie. Echter ligt mij passie in software.

Van jongs af aan deed ik niets liever dan achter de computer zitten. Het knutselen met codes en commando’s, en dan super enthousiast zijn als het dan deed wat het zou moeten doen. En nu nog steeds. Al is de software waaraan ik werk een stukje complexer geworden, ik krijg er nog steeds energie van als ik weer iets werkend weet te krijgen!

Skills: WordPress, PHP, HTML5. CSS3, Javascript en Mysql.