Team up!

Bluebeez wordt gevormd door een team van energieke en creatieve ondernemers, die de trends in hun vak nauw volgen. Dit doen we omdat het experimenteren met nieuwe technologieën en opkomende platformen cruciaal is voor onze gezamenlijke klantbelofte: Keep surprising your customers!

”Welcome in the era of partnership collaboration – where magical idea’s find their origin!”
Marco (owner)
Concepter, Marketeer, Researcher

Ik haal mijn energie uit het bedenken van vernieuwende concepten en campagnes waarmee ik het voor elkaar krijg om mensen te verrassen, te bewegen en tot actie aan te zetten. Alles rondom nieuwe media, social, research en (online) marketing heeft mijn volledige aandacht.

Ik heb drie hotelscholen afgerond dus je kunt mij dan ook met recht een ‘hotello’ noemen! Mijn hospitality ervaringen komen mij goed van pas in de samenwerking met klanten en collega’s. Ik leer graag van anderen en kan wat ik geleerd heb snel en effectief met mijn Bluebeez team in de praktijk brengen.

Ik heb bij verschillende HORECA adviesbureau’s gewerkt en de afgelopen tien jaar ben ik adviseur/onderzoeker geweest bij een brancheoverstijgend Marketing & Strategie bureau in Rotterdam. Ik heb daar veel werk verricht voor (semi)overheid en commerciële opdrachtgevers uit verschillende branches en altijd op het snijvlak van marketing, onderzoek en communicatie. Ik heb veel ervaring in het schrijven van marketingplannen, haalbaarheidsonderzoeken en het uitvoeren en begeleiden van grootschalige onderzoeken alsmede het opzetten van online klantenpanels en de koppeling met internationale accespanels. Een expertise die ik ook graag voor Bluebeez klanten inzet.

Video ontwikkeling is altijd al een uit de handgelopen hobby van mij geweest en in dit tijdperk van content marketing en storytelling komt dat natuurlijk enorm goed van pas. Interactive video is the next big thing, dus hou ons in de gaten want we zijn al flink aan het experimenteren 🙂

Specialties: Concepting, Leadgeneration, Content Marketing Strategy, Video Marketing, Marketing Research, Hospitality en E-commerce.

Jelle
Visual Designer

Als creatief bij Bluebeez heb ik het grootste deel van mijn beroepservaring opgedaan bij grafisch ontwerpstudio’s en reclamebureaus waarbij ik succesvol diverse projecten heb ontworpen en begeleid.

Specialties: Corporate Identity, Design in Retail, Instore Communication, Web design, Advertising.

Youri
Web-designer, Web-developer

Na het afronden van de Online designer opleiding ben ik direct begonnen als zelfstand ondernemer. Inmiddels ben ik circa 10 jaar actief op het NET. Wat begon als een hobby is uitgelopen tot mijn vak waar ik elke dag weer veel plezier aan beleef.

Mijn kracht zit hem in vormgeving en de technische ontwikkeling van websites, platformen en concepten. Het ontwikkelen van responsive en user friendly websites en webplatformen doe ik voornamelijk op de Content Management Systemen; Drupal en WordPress. Nette, goed-gestructureerde code vind ik een lust voor het oog.

Tevens voldoen mijn creaties altijd aan de nieuwste standaarden en geven de klant en bezoeker een interactieve en gebruikersvriendelijke ervaring.

Specialties: Frontend Design, Website & Platform Development (Drupal, WordPress), CMS, Responsive Design

Isabel
Graphic Design

Als het jongste talent bij Bluebeez ga ik volledig los op alle uitdagingen die te maken hebben met grafische vormgeving.

Specialties: Print en Design.